Hvem står bag Royal Green?

Det gør Finn Nielsen

Finn Nielsen startede firmaet Royal Green som et enkeltmandsfirma tilbage i marts 2004 og valgte så at blive til et anpartsselskab (ApS) i august 2016.

Finn har i mange år anlagt utallige smukke golfgreens og haver i hele Danmark.

Finn anlægger for det meste haver på Sjælland men er nok mest kendt for sine Golf Greens som har har lavet mange af rundt omkring i hele Danmark.

Finn er perfektion af den bedste skuffe og hans varemærke er 100% tilfredse kunder. Netop disse kunder omtaler Finn som værende en person der altid lægger stor vægt på at have en god dialog og sparring i forhold til kundernes ønsker.

Finn er nok det de fleste vil kalde “fra den gamle skole” men en ting er sikkert! Finn er altid opdateret ift. nytænkning inden for golf- og have verdenen, og tilbyder således kyndig rådgivning og sparring til ethvert nyt projekt.

Finn Nielsen´s CV

 • Freelance photographer
  2015 – 2017
  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
 • Photojournalist
  2005 – 2015
  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
 • Education
  2002 – 2005
  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt

Kontakt Royal Green ApS

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen eller via nedenstående oplysninger:

Contact Us

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

Fornavn
Husk Landekode! for eksempel +45