Skip to main content

Kundeanmeldelser

Vi samler på Glade kunder.

Kundeanmeldelser er noget vi er stolte af at samle på, da vi er stolte af vores arbejde, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er Malermester Dixon medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om Os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.

Om Malermester Dixon

Firmaet er stiftet af Anthony Tom Dickson. Han rådgiver og gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt såvel som indvendigt. Farverne bør passe til husets arkitektur i en balance med de mennesker der lever i det.

Vi er kendt for at lave elegant og grundigt malerarbejde i såvel private hjem som i erhvervsejendomme.

Vi er kendte for at have sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Når vi maler og/eller tapetsere er vi med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem eller på din erhvervsejendom. Du kan derfor med god ro i maven benytte dig af vores professionelle rådgivning og faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

Kontakt os for en samtale om din opgave.

Bliv ringet op

Her udfører vi malerarbejde!

 • København
  Er du på udkig efter en maler i København?skal du ikke lede længere. Vi kører i hele hovedstaden som Frederiksberg, København Ø, (Østerbro) København N, (Nørrebro) København S, København NV, (Nordvest) København SV, (Sydhavnen) Valby, Brønshøj, Husum, Vanløse, Søborg og København K. (indre København & Christianshavn) Læs mere..

 • Amager
  Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne på Amager. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Dragør Søvang Kastrup Store Magleby Tårnby Tømmerup Ullerup og Viberup. Læs mere..

 • Gentofte
  Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt og udvendigt malerarbejde i Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved, Vangede og Gentofte. Læs mere…

 • Rudersdal
  Malermester Dixon har i mange år serviceret kunder i Rudersdal kommune i byer som Birkerød, Bistrup, Kajerød, Ebberød, Trørød, Gl. Holte, Vedbæk, Søllerød, Øverød, Holte, Nærum, Skodsborg, Brådebæk, Ubberød, Ravnsnæs og Høsterkøb. Læs mere..

 • Hørsholm
  Vi ønsker at være det førende malerfirma og vi leverer altid et flot og professionelt resultat i Hørsholm, Rungsted og Rungsted Kyst. så når folk skal bruge et Malerfirma i Hørsholm? Så er det som regel os de tager kontakt til. Læs mere..