Skip to main content

Maler i Gentofte
Kvalitetsbevidst lokal maler i Gentofte Kommune

Gentofte kommunes borger kender os som det lokale malerfirma

Maler Gentofte, Så er du landet det rette sted.

Vi udfører malerarbejde dagligt for private og erhvervskunder i Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede by.

Med mere end 20 års erfaring er vi eksperter på området og du er derfor sikret tilfredshedsgaranti, hvis du vælger Malermester Dixon.

Vi leverer kun et færdigt malerarbejde og går op i, at den aftalte tidsfrist altid afholdes.

Vi har sans for detaljerne og anvender udelukkende bæredygtige materiale. Vi gør os umage med vores malerarbejde, og går ikke før du er tilfreds. Det er din garanti for et flot resultat, både nu, og i mange år fremover.

Malermester Dixon, kan hjælpe med alt fra de helt små opgaver (maling af paneler, døre, karme mm.), til de helt store opgaver total renoveringsopgaver.

Størstedelen af vores opgaver sker i private hjem, men vi er også ude og lave mange typer af maleropgaver for erhvervs- og foreningskunder. Vi ønsker at realisere dine maler drømme, alt du skal gøre er bare at kontakte os.

Mange års erfaring

Med over 20 års erfaring (siden 2000) skal du ikke bekymre dig om forsinkelser, uforudsete prisstigninger eller produktets kvalitet. Vi løser maleropgaven til tiden og altid med bæredygtige produkter. Vi efterlader kun et færdigt resultat og vi gør os ikke mindst umage med vores arbejde, så du er tilfreds.

Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt malerarbejde selvfølgelig også med tilfredshedsgaranti. Det er din garanti for et flot maler resultat i Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede by.

Er du i tvivl om dine maler drømme kan indfries? Eller er du i tvivl om, hvad prisen er for en bestemt maleropgave? Så tøv ikke. Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon +45 81 67 00 67 for at høre mere om vores maleropgaver i Gentofte kommune.

Vi hos Malermester Dixon guider dig på baggrund af flere års ekspertise og praksis, og ønsker at realisere dine drømme. Vores malerfirma gør alt dette til en fornuftig og fair pris – så kontakt os i dag og hør mere.

Vores ekspertise er dit trumfkort

Anthony Tom Dickson, der er indehaver af firmaet har, som nævnt tidligere, siden 2000 udført tusindvis af tilfredsstillende maleropgaver i Storkøbenhavn, indre København og Nordsjælland.

Med en bred skare af tilfredse kunder og anbefalinger (se vores anmeldelser) leverer Malermester Dixon´s malerfirma effektive og ordentlige maleropgaver.

Vi har sans for kvalitet og et skarpt øje for detaljen.

Vi gør os umage med vores arbejde, og går ikke før du er intet mindre end tilfreds.

Har du spørgsmål vedrørende malerarbejde i dit hjem eller er du blot i tvivl om din maleropgave kan indfries? så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon: +45 81 67 00 67 , for en uforpligtende samtale om maleropgaver i Gentofte, Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede by.

Dokumenteret kundetilfredshed

Om Malermester Dixon

Firmaet er stiftet af Anthony Tom Dickson. Han rådgiver og gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt såvel som indvendigt. Farverne bør passe til husets arkitektur i en balance med de mennesker der lever i det.

Vi er kendt for at lave elegant og grundigt malerarbejde i såvel private hjem som i erhvervsejendomme.

Vi er kendte for at have sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Når vi maler og/eller tapetsere er vi med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem eller på din erhvervsejendom. Du kan derfor med god ro i maven benytte dig af vores professionelle rådgivning og faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

Kontakt os for en samtale om din opgave.

Bliv ringet op

Her udfører vi malerarbejde!

 • København
  Er du på udkig efter en maler i København?skal du ikke lede længere. Vi kører i hele hovedstaden som Frederiksberg, København Ø, (Østerbro) København N, (Nørrebro) København S, København NV, (Nordvest) København SV, (Sydhavnen) Valby, Brønshøj, Husum, Vanløse, Søborg og København K. (indre København & Christianshavn) Læs mere..

 • Amager
  Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne på Amager. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Dragør Søvang Kastrup Store Magleby Tårnby Tømmerup Ullerup og Viberup. Læs mere..

 • Gentofte
  Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt og udvendigt malerarbejde i Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved, Vangede og Gentofte. Læs mere…

 • Rudersdal
  Malermester Dixon har i mange år serviceret kunder i Rudersdal kommune i byer som Birkerød, Bistrup, Kajerød, Ebberød, Trørød, Gl. Holte, Vedbæk, Søllerød, Øverød, Holte, Nærum, Skodsborg, Brådebæk, Ubberød, Ravnsnæs og Høsterkøb. Læs mere..

 • Hørsholm
  Vi ønsker at være det førende malerfirma og vi leverer altid et flot og professionelt resultat i Hørsholm, Rungsted og Rungsted Kyst. så når folk skal bruge et Malerfirma i Hørsholm? Så er det som regel os de tager kontakt til. Læs mere..